Over anneover.nl

Waarom ben ik dit begonnen?!

5 juni 2015

Nou, waarom niet. Ik heb veel te vertellen en vind het leuk om aan website’s te prutsen.  Voor Facebook zijn mijn verhalen vaak te lang en daarnaast weet ik ook niet wat er dan met mijn geplaatste informatie en foto’s gebeurt, gezien de rare privacy-voorwaarden.

anne-ermens-over-mij, anneoverBovendien zeiden twee vriendinnen tijdens een pannenkoeken-etentje “Volgens mij is het leuk als jij gaat bloggen!”. De dag daarna had ik mezelf een avond vrij gegeven, en begon ik.

Ik heb er geen concreet doel mee, wil er niks mee verdienen, en ambieer ook niet om beroemd te worden. Misschien plaats ik dit, knutsel ik aan de lay-out en stop ik er weer mee. Misschien ga ik wel elke dag een lang verhaal plaatsen, of alleen maar foto’s van mijn woestijnratjes. (Toevoeging 2016: ik heb geen woestijnratjes meer, wel een kat genaamd ‘Kroepoek‘.) 

We zien wel waar het heen gaat!

Ohja, over de foto’s. Als ze mooi zijn kan je ervan uitgaan dat ze van de website www.unsplash.com komen!

Kort over mij

Het zal geen verassing zijn dat ik Anne heet. Ik ben 29, woon in Arnhem en werk als zangeres en vocal coach (of gewoon ouderwets ‘zangjuf’). Sinds mei 2017 geef ik zelfs zangles op mijn eigen locatie in Arnhem!. Naast mijn werk word ik ook enorm blij van gadgets, katten, snoep, goede gesprekken, en romantische films. Daarnaast verdiep ik me graag in manieren om productiever en georganiseerder te leven omdat er op die manier meer tijd over blijft voor de hierboven genoemde zaken.

Heb je een vraag? Mail dan gewoon naar mijn officiële zakelijke adres; info@anneermens.nl.

Liefs,

Anne

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *