Over Anne en Anneover.nl

Kort over mij

Het zal geen verassing zijn dat ik Anne heet. Ik ben 29, woon in Arnhem en werk als zangeres en vocal coach (of gewoon ouderwets ‘zangjuf’). Sinds mei 2017 geef ik zelfs zangles op mijn eigen locatie in Arnhem!. Naast mijn werk word ik ook enorm blij van gadgets, katten, snoep, goede gesprekken, en romantische films. Daarnaast verdiep ik me graag in manieren om productiever en georganiseerder te leven zodat er meer tijd over blijft voor de hierboven genoemde zaken.

Waarom ben ik dit begonnen?!

5 juni 2015: Nou, waarom niet. Ik heb veel te vertellen en vind het leuk om aan website’s te prutsen.  Voor Facebook zijn mijn verhalen vaak te lang en daarnaast weet ik ook niet wat er dan met mijn geplaatste informatie en foto’s gebeurt, gezien de rare privacy-voorwaarden.

Profielfoto VierkantBovendien zeiden mijn twee vriendinnen M. en I. tijdens een pannenkoeken-etentje “Volgens mij is het leuk als jij gaat bloggen!”. De dag gaf ik mezelf een avond vrij, en begon ik.

Ik heb geen concreet doel met mijn blog, hoef er niks mee verdienen, en ambieer ook niet om beroemd te worden. Misschien plaats ik dit, knutsel ik aan de lay-out en stop ik er weer mee. Misschien ga ik wel elke dag een lang verhaal posten, of alleen maar foto’s van mijn woestijnratjes. (Toevoeging 2016: ik heb geen woestijnratjes meer, wel een kat genaamd ‘Kroepoek‘.) We zien wel waar het heen gaat!

Ohja, over de foto’s. Als ze mooi zijn kan je ervan uitgaan dat ze van de website www.unsplash.com komen!

Heb je een vraag? Mail dan gewoon naar mijn ‘officiële zakelijke adres’; info@anneermens.nl. Enne, ik vind het ontzettend leuk als je een reactie achterlaat, onder de blogs zelf, of op mijn ‘Anne-Over-Facebookpagina’.

Liefs,

Anne

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *