Over Anne & AnneOver.nl

Kort over mij

Anne en Kroepoek
Mijn poes Kroepoek en ik. Ja, ik ben een Crazy Cat Lady.

Het zal geen verassing zijn dat ik Anne heet. Ik ben 30 en werk als zangeres en vocal coach (of gewoon ouderwets ‘zangjuf’). Sinds mei 2017 geef ik zelfs zangles op mijn eigen locatie in Arnhem! (En vanaf 2019 geef ik Zangles in Breda) Naast mijn werk word ik ook enorm blij van gadgets, katten, snoep, goede gesprekken en romantische films. Daarnaast verdiep ik me graag in manieren om productiever en georganiseerder te leven zodat er meer tijd over blijft voor de hierboven genoemde zaken.

Waarom ben ik dit begonnen?!

5 juni 2015:Nou, waarom niet. Ik heb veel te vertellen en vind het leuk om aan website’s te prutsen.  Voor Facebook zijn mijn verhalen vaak te lang en daarnaast weet ik ook niet wat er dan met mijn geplaatste informatie en foto’s gebeurt, gezien de rare privacy-voorwaarden. Bovendien zeiden mijn twee vriendinnen M. en I. tijdens een pannenkoeken-etentje “Volgens mij is het leuk als jij gaat bloggen!”. Een dag later gaf ik mezelf een avond vrij, en begon ik.

Ik heb geen concreet doel met mijn blog, hoef er niks mee verdienen, en ambieer ook niet om beroemd te worden. Misschien plaats ik dit, knutsel ik aan de lay-out en stop ik er weer mee. Misschien ga ik wel elke dag een lang verhaal posten, of alleen maar foto’s van mijn woestijnratjes. We zien wel waar het heen gaat!”

Toevoeging in 2018:

Inmiddels merk ik steeds meer wat mijn drijfveer is om te bloggen: Ik wil graag anderen helpen en blij maken. Niet alleen met concrete tips of vage adviezen, maar ook door te laten zien waar ik zelf mee worstel of waar ik me over verwonder. In deze harde wereld, waar het zo vaak gaat om de buitenkant en alsmaar succesvol moeten zijn, hoop ik mijn lezers dan ook stiekem mee te kunnen geven dat er niks mis is met af en toe kwetsbaar zijn, het ‘even niet weten’ en fouten maken (en daarvan leren).

Ik wens je veel plezier met lezen, en zou het heel leuk vinden als je een reactie achter laat, hier of op een van mijn Social Media kanalen!

Liefs,

Anne

 

2 reacties

  1. Wat een toffe blog heb je 🙂 Leuk om te zien dat je het bloggen steeds serieuzer neemt, heel herkenbaar. En wat is het een uitdaging af en toe. Maar ook heel leuk om te zien dat bezoekersaantallen en reacties toenemen, vind ik zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *