Guilty pleasures

De vorige blog was een zeik-blog over stomme dingen. Dus vandaag wilde ik het hebben over iets leuks. Guilty Pleasures.

Guilty Pleasures:

“Dingen waaraan men stiekem genoegen beleeft hoewel men weet dat het eigenlijk niet hoort; stiekeme geneugte; heimelijk pleziertjes”

En  vooruit, aangezien ik de beroerdste niet ben ga ik vandaag met de billen bloot. Hieronder mijn Guilty Pleasures.

  • Afluisteren als mensen zachtjes praten. Als je wil dat informatie echt bij me aankomt kan je deze dus het beste fluisterend tegen iemand anders zeggen.
  • Hollands Next Topmodel, America’s Next Topmodel, GTST, Expeditie Robinson. Verstand op nul en heel onaardig commentaar geven.
  • Ricky Martin, Jennifer Lopez, Belle Perez luisteren terwijl ik de salsa dans. Soms met de kat in mijn armen. Lekker zonnig en feestelijk!

   rogelio
   Deze man dus.
  • Over zonnig gesproken: de serie Jane the Virgin, dat is niet perse iets gênants, behalve dat ik niet alleen Janes lovers maar tevens ook haar vader ‘Rogelio’ erg charmant vind. En hij is toch wel even een flink aantal jaar ouder.
  • Chips eten in bed. En sowieso eten in bed. En sowieso eten van ongezonde dingen. Maar ik drink niet, rook niet en gebruik geen drugs. Dus dit staat ik mezelf toe. (Tenzij ik een Gezonde Fase zit.)
  • Af en toe kijken naar vlogs, zoals die van Anna Nooshin en 2wmn. Ik reageer nooit op YouTube, want ergens wil ik niet dat mensen van me weten dat ik tijd besteed aan het kijken naar het leven van iemand anders. Maar gezien de populariteit van Enzo Knol ben ik niet de enige. Eigenlijk ook gewoon een hele luie vorm van vriendschap waar je helemaal niks voor hoeft te doen.
  • Het liedje ‘Altijd lente in de ogen van de tandartsassistente’. Zo. Ontzettend. Vrolijk.

 • Op dagen dat ik eigenlijk heel gezond doe uiteindelijk toch een pak hagelslag naar binnen gieten. Of nog beter; ‘Schuddebuikjes’!
 • Kattenfilmpjes. Sinds ik een kat heb klik ik op alles waar een kat te zien is. (Behalve naakt katten, die vind ik eng)

Hopelijk heb je weer inspiratie voor het weekend. Laat jouw guilty pleasures gerust achter in de reacties!

Liefs,

Anne

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *