Contact & Disclaimer

Hier vind je mijn contactgegevens en disclaimer.

Contactgegevens

Per mail ben ik te bereiken op info@anneover.nl.

Ik ben ook actief op onderstaande Social Media kanalen:
  • Op de Facebookpagina Anneover.nl verschijnen links naar alle nieuwe posts en heel af en toe nog een ander bericht.
  • Op mijn Instagram Anneover.nl verschijnen links naar alle nieuwe posts en allerlei kleine dingen die ik tussendoor wil delen.
  • Voor wie het gebruikt: ook op Google+ Anneover.nl verschijnen links naar alle nieuwe posts.
Daarnaast kan je:

Omdat ik naast mijn blog ‘gewoon’ een ‘normale baan’ heb als Zangeres & Vocal Coach kan het even duren voor je bericht beantwoord wordt.

Disclaimer

Copyright

Op de inhoud van deze site berust het copyright van Anne Ermens. Alle teksten zijn door mij gemaakt en mogen niet zonder toestemming worden overgenomen. De meeste foto’s komen van Unsplash, enkele anderen zijn door mijzelf gemaakt. Ook deze laatsten mogen niet zonder toestemming worden gebruikt.

Als ik schrijf over anderen

Wanneer ik over andere mensen schrijf, zoals bijvoorbeeld in mijn blogs over Speeddaten en Tinder, dan is hier altijd toestemming voor gevraagd aan de persoon waar naar verwezen wordt.

Fouten

Mijn blogs worden met veel liefde en aandacht geschreven. Toch kan het voorkomen dat er fouten insluipen of informatie verouderd is. Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen daarvan, maar zou het erg waarderen als je me op de hoogte stelt wanneer je iets ziet wat onjuist is.

Affiliate Links

Ik maak soms gebruik van zogenaamde ‘Affiliate Links’. Zoals bij dit voorbeeld waarbij ik link naar van die gezellige, pastelkleurige markeerstiften. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt uiteraard.

Reclame

Wanneer ik enthousiast ben over een product, dienst, film of iets anders, dan is dat mijn eerlijke mening. Ik krijg daar dus niet voor betaald. Tenzij anders aangegeven plaats ik Affiliate Links ook alleen als ik iets de moeite waard vind.