Allemaal leuke dingen

Tot nu toe schreef ik over dingen waar ik mee worstel, maar: ik heb ook allemaal leuke dingen waar ik enorm van kan genieten.

Een Lijstje

 1. Ik ben bijna jarig!ah-rocky-road
 2. Afgelopen dagen heb ik me bezig gehouden met de grote schoonmaak. Het einde is in zicht en het voelt nu al heerlijk overzichtelijk, rustig en gestructureerd.
 3. Ik heb dit laatst meegenomen van de AH, en het is enorm lekker –>
 4. Een leerling stuurde me een superlieve mail om te bedanken, niet alleen voor de lessen, maar ook omdat ze me lief en betrokken vindt. Zo bijzonder!!!
 5. Binnenkort ga ik naar de Efteling!
 6. Ik heb een hele goede scanner want hij heeft ‘ADF’, wat inhoudt dat waneer ik bijvoorbeeld een script in-scan, hij automatisch een stapel papieren naar binnen ‘slurpt’.kastje-ikea
 7. Dit weekend heb ik met bloed zweet en tranen geheel zelfstandig twee Ikea kastjes in elkaar gezet en het is helemaal gelukt!
 8. Afgelopen week  kwam een leerling die ik al jaren niet meer had gezien een les volgen om te werken aan een scene voor een auditie. Ik vond het zo lief dat ze na al die tijd toch weer met mij wil werken!
 9. Er zijn allemaal bekenden die gaan trouwen of zwanger zijn!
 10. Het is zomervakantie, en ik kan nu eindelijk lekker heel veel (illegaal-vanuit-de-zaal-gefilmde) musicals kijken.
 11. Ik heb eindelijk een gemist deel van mijn jeugd ingehaald, en voor het eerst ‘Mean Girls’ gekeken. En onder andere heel hard gelachen om dit:

Tot zover de hoogtepunten van afgelopen tijd!

Liefs,

Anne

4 reacties

 1. Heee je hebt het ook over mij bij punt 9… denk meteen weer aan die verjaardag 2 zwangere vrouwen op de bank Hahaha wat gaat de tijd snel he

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *