5 Cadeaus voor Kattenvrouwtjes (en mannetjes)

Sorry jongens. Komen er eindelijk cadeau-tips online (de vorige keer ging het niet door omdat ik in een poëtische bui was), zijn het cadeau-tips voor kattenliefhebbers! Maar ik moest wel. Er is zo enorm veel leuks te vinden!

Krattenkrabpaal, plaatje via Fonq1. Een originele krabpaal

Kijk dit dan! Geweldig toch? Een DJ-krabpaal ! En hij is er ook in de vorm van een laptop!

2. Sokken met foto van je eigen kat

Sokken met een foto van je kat. Dus niet zomaar een kat. Jouw eigen kat! Het is een van de foutste dingen die ik ooit heb gezien. Ik zag deze website via een advertentie op Instagram, maar misschien kan je het via de HEMA ook wel heel gemakkelijk – kuch en goedkoper – maken.

Ik moet wel bekennen, hoe tof ik het ook vind, ik weet niet of ik zoiets daadwerkelijk zou dragen. Ik heb het kattenvrouwtje in me toch nog niet helemaal geaccepteerd geloof ik.

Katopoly, plaatje via Bol

3. Kat-Opoly

Monopoly, maar dan de katteneditie. In plaats van de gevangenis moet je naar het asiel en je verzamelt geen hotels, maar kattenbakken! Ik kwam er overigens achter dat er nog véél meer Monopoly-edities zijn, zo is er ook een Game-of Thrones-versie!

4. Een kattenboek

Dit is dus een beetje balen. Want er is een boek wat ik graag wil hebben, maar wat pas in Maart 2019 in de winkels ligt. En dat is dit boek, geillustreerd door ‘mijn’ Agnes. Agnes is natuurlijk niet van mij, maar aangezien ze een van de zangeressen van Charmony is ben ik gewoon een beetje extra trots! Dus ik wilde het graag even onder de aandacht brengen.

Maar, voor deze Sinterklaas/Kerst heb je daar dus niet zoveel aan helaas. Gelukkig zijn er ook andere schattige kattenboeken, zoals ‘Catfulness’, met allerlei wijze lessen van deze lieftallige viervoeters.

Voorbeeld Catshaming via sunnyskyz

Bonustip

Mijn oog viel bij bol.com ook nog op een ‘Catshaming Scheurkalender‘. Een aangezien ‘shaming’ zo ongeveer het woord van het jaar lijkt te zijn wilde ik even kijken wat dat dan was.

Nou, een kalender met plaatjes zoals deze hier links. En hoewel iets in mij zegt dat ‘de katten misschien op energetisch niveau aanvoelen dat ze worden uitgelachen en daardoor hun ziel een beetje kapot gaat’ roept iets anders in mij vooral heel hard: “Hahahaha, dit wil ik hebben!”

5. En hier raakte ik eigenlijk gewoon een beetje van in paniek

Op de website kattengadgets.com is nog veel meer te vinden. Ik sluit ‘em nu af, want ik krijg er hartkloppingen van. Niet omdat ik alles wil hebben, zeker niet. Ik neem me juist onmiddellijk voor om nooit, maar dan ook nooit, mijn hele huis vol met kattenspullen te stoppen. Muurstickers met katten, douchegordijnen met katten, telefoonhoesjes met katten… Ik ben er klaar mee.

Ik kan geen kat meer zien.

Nouja.

Kroepoek de Poes, Cadeautips Kattenvrouwtjes

Behalve deze dan natuurlijk.

Liefs,

Anne

Sommige links in deze blogpost zijn Affiliate Links. Lees er meer over op deze pagina. 

4 reacties

  1. Nu ben ik wel een beetje in de war… In dat gedicht stond dat je niks meer wilde geven maar volgens mij is dit stiekem toch wel een verlanglijstje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *